Foredrag om autisme

Autisme og hva’ så?

Et relevant, opløftende, ærligt, mavepustende, virkeligt og humoristisk foredrag til dem der ønsker at blive lidt klogere på autisme og møde andre i samme båd.​

Til sammen består vi af Lisa og Jon – mor og far til Johan på 6 år og Ludvig på 4 år. Johan fik i december 2019 diagnosen Gennemgribende udviklingsforstyrrelse, anden (GUA) og en PDA-profil der står for ekstrem kravafvisende. Sammen har vi udviklet foredraget Autisme og hva’ så der tager publikum med på vores rejse ud i en helt ny verden.

Jon er uddannet anæstesilæge og bruger sin faglighed til at præsentere publikum for den lægevidenskabelige del af autismen. Helt tilbage til de første undersøgelser, igennem hjernens opbygning og til den nyeste forskning på feltet.

Lisa er derimod mere optaget af de følelsesmæssige påvirkinger af både familien og barnet selv. Hvad gør det ved os, når man pludselig står i denne nye, barske og bestemt ikke frivillige situation.

Og sidst men ikke mindst – hvordan kommer man videre? Hvilken redskaber findes der? Hvilken grupper og foreninger kan hjælpe og hvordan har vi accepteret vores vilkår som familie.

Et ærligt og kærligt foredrag fra os til jer!

Varighed: Cirka 2 timer

Pris: 5000kr., dertil udgifter til transport.